dinsdag 24 augustus 2010

Appartement

Ik heb een buikschuiver over de gelakte houten vloer van de woonkamer van mijn appartement gemaakt, een soort volleybalduik zeg maar. Niet omdat ik daar zin in had, maar gewoon omdat het kon. Wat moet ik anders met al die ruimte? Als ik in Thailand in mijn appartement een buikschuiver zou hebben gemaakt, dan zou ik de volgende ochtend dood door de schoonmaakster gevonden zijn, met een geknakte nek. Als ze tenminste de deur nog zou hebben kunnen open krijgen, want als ik daar languit op de grond zou hebben gelegen, zou een deel van mijn lichaam sowieso de deur hebben geblokkeerd.


Na de buikschuiver ben ik naar de badkamer gelopen en heb daar een plas op het toilet gedaan. Terwijl ik daar stond had ik het idee dat het geluid van het klateren van de straal in de wc een echo gaf. Ik heb toen heel hard “Hallo!” geroepen en ik hoorde inderdaad “hallo” terug. Toen ik klaar was ben ik naar de andere badkamer gelopen om mijn handen te wassen. Niet omdat er geen wasbak was in de badkamer waar ik een plas had gedaan, maar gewoon omdat er een tweede badkamer was. Wat heb je aan twee badkamers, als je er maar een gebruikt? Ik moet er nog even over nadenken waar ik me vanavond ga douchen.

Ik weet ook nog niet in welke slaapkamer ik vannacht ga slapen. De slaapkamer achter in het huis heeft het lekkerste bed, maar het nadeel van die slaapkamer is weer dat het zo ver lopen is vanuit de woonkamer. Ik zit nu op het balkon te typen en ik moet nu maar afsluiten, want het begin te schemeren en tegen de tijd dat ik de balkondeur bereikt heb, zal het wel helemaal donker zijn.

2 opmerkingen:

  1. Misschien kan je een kamer verhuren... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je er wel eens over nagedacht, als je alles gebruikt dat ook weer schoon moet maken of heb je daar ook iemand die dat voor je doet!!!!
    mam

    BeantwoordenVerwijderen